Onze diensten

Duurzame verhuizingen

Wij voeren uw verhuizing uit met volledig gerecycled materiaal en 100% milieu vriendelijke verhuiswagens. Onze teams die de verhuizingen uitvoeren zijn overspoelt met onze zero-waste mentaliteit en motivatie om altijd duurzaam te denken. Zo kiezen wij altijd de kortste route voor uw verhuizing om de CO2 uitstoot te reduceren. 

Ontruimingen

Wanneer het gaat om uw huurwoning, koopwoning, bedrijfspand of zorgkamer  voeren wij de ontruiming uit met respect en volle aandacht voor u. er is niets zo emotioneel als het leeg ruimen van een pand en daarom vinden wij dit zo belangrijk.  Door onze ervaring met we-cycle krijgt de boedel altijd een herbestemming.

(De)montage

Tijdens een verhuizing moeten er vaak items gedemonteerd worden en weer gemonteerd op de nieuwe bestemming.  Onze verhuizers zijn gespecialiseerd in het zorgvuldig demonteren van uw  items waarna het ingepakt en gezekerd vervoerd word.  Aangekomen op de nieuwe bestemming worden de items weer stevig in elkaar gezet. Heeft u alleen een item die ge(de)monteert moet worden? Dat kan ook.

We-cycle

Een herbestemming voor uw items die u niet meer gebruikt? Dat kan! Met onze We-cycle service zorgen wij ervoor dat uw item weer een herbestemming krijgt.

Schoonmaakservice (Green&Clean)

Voor/na of tijdens uw verhuizing uw woning laten schoonmaken op de meest duurzame manier? Dat kan bij GreenForceNederland. Wij nemen al het werk uithanden met onze Green&Clean service. De woning wordt schoon opgeleverd direct na de verhuizing en indien u het wenst kunnen wij uw nieuwe woning ook schoonmaken. Een service die gericht is om u tijdens/voor of na de verhuizing volledig te ontzorgen. Dit doen wij uiteraard op de meest duurzame manier. Zo maken we gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en zijn al onze schoonmaak benodigdheden van gerecycled materiaal

Transport (Green&on the road)

Tijdens uw transport rekening houden met het milieu? Dat kan bij GreenForceNederland. Onze Green&on the road service bied u de mogelijkheid om ook tijdens het transporteren van uw goederen een steentje bij te dragen aan een schoner milieu. Wij zorgen voor de laagste CO2 uitstoot tijdens het transport, hoe doen we dat? We kiezen altijd de route die het milieu het minst belast, niet de snelste. De kleding die we dragen zijn van gerecycled materiaal en al onze benodigdheden die we nodig hebben om uw transport veilig uit te voeren zijn van milieuvriendelijke materialen gemaakt. We staan bekend om onze betrouwbaarheid, zekerheid en duurzaamheid