Onze diensten

Duurzame verhuizingen

Bij Greenforce Nederland staat een zero-waste mentaliteit voorop. Dit betekent dat wij te allen tijde zorg zullen dragen dat uw verhuizing op een duurzame en verantwoorde manier in goede banen wordt geleid. Zo werken wij bijvoorbeeld alleen met volledig gerecycled materiaal en transporteren wij uw boedel zo ver mogelijk met 100% milieuvriendelijke verhuiswagens. Om de CO2 uitstoot zoveel mogelijk te reduceren kiezen wij tijdens uw verhuizing altijd voor de kortste route. Door onze duurzame bedrijfsvoering te hanteren, zijn op deze manier in staat om onze klimaat zo min mogelijk te belasten. Uiteindelijk is een groene verhuizing niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de kwaliteit van het verhuizen zelf!

We-cycle

Greenforce Nederland streeft naar een evenwicht tussen mens, milieu en economie. Onze verhuisdiensten zijn dan zo ingericht dat ze uitermate geschikt zijn voor de circulaire economie. Met behulp van onze We-cycle service kunnen wij een positieve bijdrage leveren aan een gesloten kringloop. Door een garantie te bieden van terugname en hergebruik is het dus vanaf nu niet meer nodig om oude meubelstukken weg te gooien.
Lukt het niet om zelf een herbestemming te vinden? Dan kunt u eenvoudig gebruik maken van onze circulaire oplossing! Door het benaderen van ons netwerk binnen de sociale wijkteams in en rond Amsterdam, zorgen wij er op deze manier voor dat alle ongebruikte meubels en items een functionele herbestemming krijgen.

Ontruimingen

Een ontruiming van een huurwoning, koopwoning, bedrijfspand of zelfs een zorgkamer kan gepaard gaan met verschillende emoties. Greenforce Nederland is zich er dan ook van bewust dat het leegruimen van een pand als een zeer emotionele gebeurtenis kan worden ervaren. Wanneer het gaat om een ontruiming, zal ons professionele verhuisteam er alles aan doen om de werkzaamheden met respect en volle aandacht uit te voeren. Wij vinden het hierbij ontzettend belangrijk om u tijdens het proces van ontruiming zoveel mogelijk op te kunnen vangen. Alle meubelstukken verdienen volgens Greenforce Nederland een tweede leven, daarom krijgt uw boedel met behulp van onze We-cycle service altijd een functionele herbestemming.

(De)montage

Items demonteren om het vervolgens het weer op een andere bestemming in elkaar te zetten: het klinkt vaak als een uitdagende klus. Voor de professionele verhuizers van Greenforce Nederland is dit een zeer eenvoudige opgave. Door het toepassen van onze specialisme en ervaring zijn wij in staat om uw items zorgvuldig en met beleid te demonteren. Vervolgens zullen wij met behulp van volledig gerecycled materiaal alles met zorg inpakken, zodat het gezekerd en voorzichtig getransporteerd kan worden. Bij aankomst op de nieuwe bestemming zullen wij de desbetreffende items weer stevig in elkaar zetten. Heeft u alleen items die ge(de)monteerd moeten worden? Ook hier nemen wij graag de zorg uit handen. Zorgeloos en duurzaam verhuizen begint tenslotte met Greenforce Nederland!

Schoonmaakservice (Green & Clean)

Duurzaam schoonmaken is niet alleen bevorderlijk voor het milieu, maar ook voor onze gezondheid. Om het reinigen op duurzame wijze zoveel mogelijk aan te moedigen, biedt Greenforce Nederland een uitvoerig en professionele schoonmaakservice aan: Green & Clean. Door gebruik te maken van onze service hoeft u zich geen zorgen te maken over de oplevering van uw woning. Zodra de verhuizing afgerond is, zorgen wij ervoor dat de woning brandschoon en hygiënisch achtergelaten wordt. Uiteraard is het ook mogelijk om uw nieuwe woning grondig te laten reinigen, zo bent u zeker van een frisse start!
Greenforce Nederland staat garant voor een duurzame en verantwoorde uitvoering van onze werkzaamheden. Zo bevatten onze ecologische schoonmaakmiddelen geen schadelijke stoffen en maken wij gebruik van gerecyclede schoonmaakmateriaal.

Transport (Green&on the road)

Greenforce Nederland hecht waarde aan duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit, ook tijdens het transporteren van uw goederen. Onze Green & on the road service staat dan ook volledig in het teken van milieubewustzijn en het maken van groene keuzes. Een goede voorbereiding is essentieel om de CO2 uitstoot zo veel mogelijk te kunnen beperken. Hierbij kijken we niet naar de tijdsduur van de reis, maar naar de route die het minst belastend is voor het milieu.
Ook op het gebied van kleding staat duurzaamheid bij Greenforce Nederland hoog in het vaandel, zo is onze bedrijfskleding volledig gemaakt van gerecycled materiaal. Daarnaast maken wij in onze uitrusting ook bewuste en verantwoorde keuzes. Alle materialen die nodig zijn om uw transport zo veilig mogelijk uit te voeren zijn gemaakt van milieuvriendelijke grondstoffen. Maak ook de milieubewuste keuze en kies voor het verduurzamen van uw verhuizing samen met Greenforce Nederland!