Over GreenForce Nederland

Hét duurzame verhuisbedrijf in de regio Amsterdam.

Dit is GreenForce Nederland!

Verhuizen, dat is toch gewoon een paar doosjes inpakken en ergens anders weer uitpakken? Voor de meeste mensen wel inderdaad. Voor ons niet! Verhuizen is niet alleen ons werk, maar ook onze passie. Voor ons betekent het namelijk hulp bieden aan mensen bij vaak een belangrijk moment in hun leven. Wij willen dat dit zo zorgeloos en soepel mogelijk verloopt; en dat ook nog eens op een duurzame manier. Dat maakt ons net even anders dan de standaard verhuisbedrijven uit Amsterdam en omstreken.

Waarom werken wij duurzaam?

De naam GreenForce Nederland staat voor het bundelen van fysieke krachten en een duurzame mindset; iets dat in onze ogen nog vaak mist in de verhuisbranche. Wij geloven dan ook dat er nog een flinke slag te maken is binnen deze branche als het aankomt op duurzaamheid. Daarom laten wij graag zien dat het ook anders kan. Met onze duurzame verhuizingen houden we bij alles wat we doen zoveel mogelijk rekening met het milieu - zonder dat je extra betaalt of inlevert op kwaliteit. Zo laten we zien dat een steentje bijdragen aan een betere wereld voor iedereen en elk budget is weggelegd.

Onze missie

Circulair denken is inmiddels onze tweede natuur geworden. In alles wat wij doen houden we het milieu in ons achterhoofd. Van autoritten tot aan bedrijfskleding en de producten die we gebruiken bij onze schoonmaakservice; we doen alles op een zo duurzaam mogelijke manier. Het is dan ook onze missie om landelijke bekendheid te creëren rondom dit thema en iedereen te enthousiasmeren om duurzaam te verhuizen en meer te recyclen. Zo verminderen we stukje bij beetje de CO2 uitstoot en gaan we samen voor een mooiere wereld!

Het duurzaamste verhuisbedrijf van Amsterdam en omstreken

Ons doel is om het duurzaamste verhuisbedrijf van de regio Amsterdam en uiteindelijk zelfs van heel Nederland te worden. Hoewel we nu al op alle aspecten binnen onze diensten rekening houden met duurzaamheid, hebben we nog grootse plannen voor de toekomst. Zo willen we ons bereik verder vergroten, meer werkgelegenheid creëren, over op elektrische auto’s voor onze transporten en de We-cycle service verder uitbreiden met een goedlopende webshop.