Schoonmaakservice

Heb je ein-de-lijk alles verhuisd en helemaal zin om je nieuwe huis gezellig te maken, moet je eerst je oude huis nog schoonmaken. Wij begrijpen als geen ander dat je daar op zo’n moment niet op zit te wachten. Een verhuizing is immers al vermoeiend genoeg! Wij nemen je dit vervelende taakje dan ook graag uit handen met onze schoonmaakservice. En, uiteraard nog op een duurzame manier ook!

Green & Clean schoonmaakservice

Verhuizen is leuk, maar kan tegelijkertijd een ingrijpende en vermoeiende periode zijn in je leven. Daarom maken wij het je graag zo gemakkelijk mogelijk. Met onze Green & Clean schoonmaakservice nemen we je misschien wel één van de meeste vervelende klusjes uit handen: het schoonmaken van je oude huis. Uiteraard wel op een duurzame manier; we heten niet voor niets GreenForce Nederland! 

Bij het schoonmaken gebruiken we daarom alleen ecologische schoonmaakmiddelen, die geen schadelijke stoffen bevatten. Beter voor het milieu, maar ook voor de gezondheid. Wel zo fijn voor de nieuwe bewoners. Daarnaast werken we enkel met gerecycled schoonmaakmateriaal. 

Wat valt er onder onze schoonmaakservice?

Zijn alle spullen door ons verhuisd naar je nieuwe huis? Dan gaan wij aan de slag met het reinigen van je oude woning. We gaan hierbij grondig te werk en laten geen hoekje ongepoetst! Onder deze service vallen onderstaande schoonmaakdiensten:

Een frisse start

Behalve het schoonmaken van je oude woning, is onze schoonmaakservice ook in te zetten voor je nieuwe woning. Laat ook deze door ons reinigen, zodat jouw nieuwe huis straks helemaal spik en span is, voordat je je nieuwe spullen erin zet. Zo voelt je huis meteen al iets meer eigen en ben je verzekerd van een frisse start. 

Start fris!

Wil je onze schoonmaakservice graag toevoegen aan jouw verhuizing? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop: