Ontruimingen

De ontruiming van een woning, kantoorpand of zorgkamer kan veel emoties oproepen. Daarom vinden wij het belangrijk dat dit efficiënt en op de juiste manier gebeurt. We werken dan ook altijd met een professioneel ontruimingsteam. Ook zorgen we dat mensen tijdens een ontruiming op de juiste manier worden opgevangen en dat de werkzaamheden met respect worden uitgevoerd. Daarnaast voeren we de ontruimingen, net als onze verhuizingen, altijd op een duurzame manier uit.

Duurzaam een woning ontruimen

Circulair denken is onze tweede natuur en duurzaamheid is een thema dat terugkomt in al onze werkzaamheden. Dus ook de ontruiming van een woning of kantoorpand doen wij op een duurzame manier. Vaak zien wij dat er uit gemak veel mooie meubelstukken of andere spullen na een ontruiming worden weggegooid. Zonde, want er zijn nog genoeg mensen die je hier blij mee kunt maken!

What’s in it for you?

Dat doen wij dan ook met onze Vin-ci service. Hierbij geven we alle meubelstukken en items die wat ons betreft nog lang niet rijp zijn voor de sloop, een tweede leven. Dit doen we in samenwerking met wijkteams en via ons eigen platform. Zo zorgen we dat er minder meubels verbrand én geproduceerd hoeven te worden, waarmee we de CO2 uitstoot weer een stukje reduceren. 

Van Paridon Groep

Voor het ontruimen van woningen werken wij samen met Van Paridon Groep. Deze partner hebben we niet zomaar gekozen, zij delen namelijk onze visie. Zij geloven net als ons in de kracht van duurzaamheid en een circulaire economie. Bovendien bestaan ze al sinds 1925 en zijn daarom met hun 95 (!) jaar ervaring wat ons betreft de beste keuze voor onze klanten. 

Ook op een duurzame manier ontruimen of meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knop!

Wil jij duurzaam ontruimen?

Ook op een duurzame manier ontruimen of meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knop!