Duurzaam verhuizen

Heb je hulp nodig bij verhuizen? Dan zorgen wij er uiteraard voor dat dit zorgeloos gebeurt én we gaan zelfs nog een stapje verder. Wij verhuizen namelijk op een duurzame manier. Waarom? Omdat wij in onze jarenlange ervaring binnen de verhuisbranche hebben gemerkt dat er tijdens een verhuizing heel wat spullen worden weggedaan. Spullen die in veel gevallen nog een tweede leven verdienen. Zonde! Maar ook op het gebied van verpakkingsmateriaal en CO2 uitstoot tijdens het vervoer, valt wat ons betreft nog veel te winnen. Met onze zero-waste mentaliteit verhuizen wij daarom net even op een andere manier dan anders.

De voordelen van duurzaam verhuizen:

Wat maakt verhuizen met GreenForce duurzaam?

Bij GreenForce Nederland nemen wij duurzaamheid serieus! Daarom voeren wij dit door in alles wat we doen. Hierbij speelt recycling een belangrijke rol. Zo werken we met een eigen Vin-ci service waar we de meubels die bewoners niet meer nodig hebben, een tweede leven geven. Ook maken we zoveel mogelijk gebruik van gerecycled verpakkingsmateriaal én dragen we tijdens het verhuizen zelfs gerecyclede werkkleding. Daarnaast kiezen we altijd voor de kortste route om zo min mogelijk CO2 uit te stoten tijdens het verhuizen. En maak je gebruik van onze schoonmaakservice? Dan poetsen we jouw woning uiteraard alleen met ecologische schoonmaakmiddelen.

What’s in it for you?

We horen je denken: ‘klinkt allemaal mooi, maar wat heb ik daar dan aan?’. Nou, een soepele en onbezorgde verhuizing waar je niet alleen zelf beter van wordt, maar waarbij je ook nog iets goeds doet voor een ander én het milieu. Dat is nog eens een win-win-win situatie, toch?

Wij werken alleen met ervaren verhuizers, die passie hebben voor het vak en hier de juiste opleiding en training voor hebben gehad. Zo weet je zeker dat jouw spullen in goede handen zijn. We behandelen jouw inboedel met de grootste zorg en gaan altijd voorzichtig en secuur te werk. 

Tijdens een verhuizing starten we altijd met een inventarisatie, waarbij we samen met jou een rondje langs alle spullen lopen. Hierna pakken we alles netjes voor je in met gerecycled verpakkingsmateriaal en regelen we de demontage voor meubels waarbij dit nodig is. Vervolgens laden we onze verhuiswagen met de grootste efficiëntie in – een spelletje Tetris is er niets bij!

Eenmaal aangekomen op de nieuwe bestemming? Dan laden we alles weer netjes uit, halen we je spullen uit de verpakking en monteren we alle meubels die we in de oude woning uit elkaar hadden gehaald. Geen zorgen over troep, het verpakkingsmateriaal nemen we allemaal weer mee. Oh, en uiteraard zorgen we ervoor dat dit op de juiste manier in het afvalproces terechtkomt en wordt gerecycled!

Verhuizen met minder CO2 uitstoot

Bij verhuizen is het afleggen van lange afstanden soms onvermijdelijk. Daarom doen we er alles aan om de CO2 uitstoot tijdens onze ritten zo minimaal mogelijk te houden. Dit doen we door altijd te kiezen voor de kortste route. In de toekomst willen we hier zelfs nog meer stappen in gaan maken door onze transporten en verhuizingen binnen de regio Amsterdam volledig met elektrische verhuiswagens te doen. 

Daarnaast zorgen we ervoor dat meubels een tweede leven krijgen met onze eigen Vin-ci service. Hiermee voorkomen we dat meubels onnodig weggedaan en vernietigd worden én dragen we bij aan het reduceren van de meubelproductie.

Wil jij duurzaam verhuizen?

Ga je binnenkort verhuizen of wil je onze hulp voor een iemand anders inschakelen? Neem contact met ons op of vraag via onderstaande knop vrijblijvend een offerte aan: