(De)montage

Bij Greenforce Nederland staat een zero-waste mentaliteit voorop. Dit betekent dat wij te allen tijde zorg zullen dragen dat uw verhuizing op een duurzame en verantwoorde manier in goede banen wordt geleid. Zo werken wij bijvoorbeeld alleen met volledig gerecycled materiaal en transporteren wij uw boedel zo ver mogelijk met 100% milieuvriendelijke verhuiswagens.

Demontage als duurzaam bedrijf

Duurzaam demonteren: klinkt mooi, maar wat houdt dat in? Wij hebben als bedrijf de missie om alles wat wij doen op een zo duurzaam mogelijke manier te doen, dus ook de montage en demontage van meubels. Dit betekent dat wij, zodra we jouw meubel uit elkaar hebben gehaald, de onderdelen goed verpakken in gerecycled verpakkingsmateriaal. Met onze transportbus brengen we vervolgens alles naar de nieuwe bestemming. Hier pakken we de onderdelen uit en zetten we het meubel weer zorgvuldig in elkaar. Uiteraard nemen we al het verpakkingsmateriaal weer netjes mee. Indien mogelijk hergebruiken we dit voor de volgende klus en is dit niet mogelijk? Dan zorgen we dat alles op de juiste manier bij de afvalverwerking terechtkomt en op een duurzame manier wordt afgebroken.

Wat wordt door ons gedemonteerd?

De meeste meubels worden door onze professionals moeiteloos in en uit elkaar geschroefd. Toch zijn niet alle meubels geschikt voor demontage. Denk bijvoorbeeld aan meubels die echt door een timmerman in elkaar zijn gezet. Daarom beoordelen wij altijd voorafgaand aan een verhuizing welke meubels te demonteren zijn, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Demontage tijdens verhuizen

Laat je jouw verhuizing door GreenForce uitvoeren en wil je graag een aantal items door ons laten demonteren? Dan kan dit in de meeste gevallen op de dag van de verhuizing zelf plaatsvinden. Als het te veel meubels zijn voor op één dag, dan laten we de dag voor de verhuizing iemand van ons bedrijf langskomen om de demontage uit te voeren. Ga je niet verhuizen, maar wil je wel graag een aantal items door ons laten (de)monteren? Ook dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Offerte opvragen voor demontage

Ga je verhuizen en heb je interesse in (de)montage van jouw meubels? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onderstaande knop.